top of page

Mindful Food coaching.

Grote kans dat jouw huisarts je al eens met een onduidelijke diagnose, zoals het Prikkelbare Darm Syndroom, naar huis heeft gestuurd. Dat er niets uit je bloedonderzoek kwam en je de opmerking meekreeg: "Het zal vast 'iets' met stress te maken hebben."

Je bent er klaar mee dat je niet serieus genomen wordt en je voelt je hierover zelfs gefrustreerd. Je weet dat het anders kan en dat het zo niet hoeft. Maar hoe? 

_K6A7098.jpg

Wil jij....

 • Af van die vervelende opgeblazen buik?

 • Zonder problemen naar het toilet kunnen?

 • Eindelijk weten of je overgevoelig bent voor bepaalde voedingsmiddelen?

 • Weten wat nu echt gezonde voeding is en hoe je de juiste keuzes maakt?

 • Niet meer een afspraak af hoeft te zeggen omdat je moe bent?

 • Geen last meer van energiedips na de lunch en het einde van de middag?

 • Een voedingspatroon vinden dat écht bij je past en dat je moeiteloos volhoudt?

Anker 1
_K6A7411.jpg

Eat better, feel better.

Tijdens het mindful foodprogramma gaan we intensief aan de slag om de oorzaak van jouw klachten te vinden. Je krijgt inzicht in wat jouw lichaam werkelijk nodig heeft, hoe je bewuste voedingskeuzes maakt en hoe je een leefwijze creëert die jou meer energie, minder klachten en meer ontspanning geeft. Na het programma weet jij voor welke voedingsmiddelen jij overgevoelig bent, hoe je maaltijden samenstelt zodat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt en ervaar je een meer ontspannen relatie met voeding.

Wat gaan we doen.

1. Intake

Ter voorbereiding op jouw intake start je met het bijhouden van een Mindful voedingsdagboek en vul je een uitgebreide vragenlijst in. Tijdens de  intake bespreken we je klachten, je gezondheid, jouw levensloop, je voedingspatroon en je huidige leefstijl. Na de intake krijg je de eerste startadviezen mee, ontvang je toegang tot de online Mindful Food modules en krijg je de materialen thuis gestuurd voor de voedselovergevoeligheidstest.

Logo Mindful Health ZWART.png

 2. Advies

Tijdens de 2e sessie bespreken we de resultaten van het bloedonderzoek en het behandelplan en ontvang je een persoonlijk supplementenadvies speciaal gericht op jouw klachten, voedingspatroon en leefstijl. 

Tussen de afspraken in heb je wekelijks de gelegenheid om je vragen te stellen via WhatsApp of mail en kun je zelfstandig aan de slag met de online Mindful Food modules.

Logo Mindful Health ZWART.png

3. Voortgang

Tijdens de 3e en 4e sessie bespreken we de voortgang en kijken we welke verbeteringen er zijn. In deze fase van het programma ben je al langere tijd actief aan de slag gegaan met de uitslag van de test, ervaar je welke voeding je energie geeft, zijn je klachten afgenomen of al helemaal weg en ervaar je steeds meer gemak in je nieuwe manier van eten en leven. Tijdens deze sessies is er ook ruimte om te kijken naar zaken zoals, stress, vermoeidheid, emotie-eten en selfcare. 

Logo Mindful Health ZWART.png

3 maanden 

Mindful Foodcoaching

 • 1 x persoonlijke intake 90 minuten (Amsterdam of online)

 • Analyse van Mindful Voedingsdagboek + startadviezen

 • Bloedonderzoek voedselovergevoeligheden 

 • 4 x 60 minuten persoonlijke sessie (in Amsterdam of online)

 • 6 online Mindful Food modules 

 • Supplementenadvies volledig afgestemd op jouw leefstijl en klachten

 • Mindful Health recepten e-book en meer 

 • Wekelijks tussentijds 1:1 support via Voxer (app)  

Investering 1150 euro incl. BTW

Betalen in termijnen is mogelijk

WAT ANDEREN ZEGGEN

Anne is een super fijne coach die ik iedereen kan aanraden!! Ze heeft me een diep inzicht gegeven in mijn eetgedrag en de enorme stress die ik dagelijks ervaarde. Ze kan heel goed luisteren, meedenken en inleveren maar is ook heel praktisch en concreet in haar hulp. Door het coachprogramma ben ik meer naar mijn lichaam gaan luisteren, heb ik spanningen leren loslaten en ben ik (eindelijk) echt voor mezelf gaan zorgen. Dat in combinatie met de voedingsadviezen, heb ik zoveel meer energie en eindelijk griep op het emotie-eten. Anne heeft heel veel kennis over voeding, gezondheid, stress en psyche. Alle dank voor al je steun en begeleiding! 

LIANNE

Logo%20Mindful%20Health%20opties%20nieuw-04_edited.png

Mindful Health Traject 

bottom of page