top of page
_K6A7179.jpg

Taking care of yourself, is taking of your business

Een gezond bedrijf gaat niet alleen over hoeveel klanten je hebt of de omzet die je maakt. Een gezond bedrijf gaat vooral over hoe gezond JIJ bent: fysiek, mentaal én emotioneel. 

 

Dat jij jezelf bewust voedt met de juiste voeding, luistert naar je lichaam, goed voor jezelf zorgt en je mind voedt met positieve gedachten zodat je makkelijk door blokkades en overtuigingen breekt. Jouw Body en Mind zijn namelijk onlosmakelijk met elkaar verbonden.

It's time for change!

Als ondernemer schakel je heel makkelijk een businesscoach of mindsetcoach in. Maar een coach die inzoomt op jouw leefstijl en op jouw gedachten en emoties rondom je voeding & self-care: “Die heb ik toch niet nodig?”

 

Herken je dan de volgende gedachten bij jezelf? 

“Ik eet toch best gezond”

“Ah joh, die lunchpauze overslaan kan best”
"Bijkomen doe ik vanavond of in het weekend wel"

“Nee mijn perfectionisme heeft echt geen effect op hoe ik mijn business run” 

Diep vanbinnen weet je best dat wanneer jij goed voor jezelf en je lichaam zorgt, dat je ook goed voor anderen (je klanten dus) kunt zorgen. Wat je eet en de manier waarop je leeft bepalen jouw energie.

 

En juist die energie is het állerbelangrijkste binnen je bedrijf! 

Ik geloof heilig dat jij (nog) veel meer uit je leven én je business kunt halen als je jezelf op nummer één durft te zetten. Niet voor even maar voor altijd. 

Met de juiste voeding voor jouw lichaam en een leefstijl die wérkelijk bij je past, heb jij (eindelijk) de energie en de balans waar je altijd naar op zoek was. ​En kun jij nog meer gaan shinen in je persoonlijke leven én in je bedrijf!

Are you ready?!

Anker home
_K6A7094.jpg

Hi, ik ben Anne.

Als ervaren voedingscoach gespecialiseerd in gedrag en emoties help ik vrouwelijke ondernemers gezonde eet- en leefgewoontes ontwikkelen. Ik geloof in een holistische aanpak, want ons hoofd en ons lijf zijn niet van elkaar gescheiden. Jouw darmen en jouw brein zijn voortdurend met elkaar in gesprek en geven je waardevolle informatie. Zijn je darmen gezond, dan zijn je hormonen in balans, heb je veel energie en is ook je mindset krachtig. Mindful Health is dé plek waar ik jouw fysieke en emotionele gezondheid aan elkaar verbindt.

WAT ANDEREN ZEGGEN

Anne is een super fijne coach die ik iedereen kan aanraden!! Ze heeft me een diep inzicht gegeven in mijn eetgedrag en de enorme stress die ik dagelijks ervaarde. Ze kan heel goed luisteren, meedenken en inleven maar is ook heel praktisch en concreet in haar hulp. Door het coachprogramma ben ik meer naar mijn lichaam gaan luisteren. Ik heb spanningen leren loslaten en ben ik eindelijk echt voor mezelf gaan zorgen. In combinatie met de voedingsadviezen, heb ik zoveel meer energie gekregen en ervaar ik meer grip op het emotie-eten. Anne heeft heel veel kennis over voeding, gezondheid, stress en psyche. Alle dank voor al je steun en begeleiding! 

LIANNE

Volg mij via Instagram

Logo%20Mindful%20Health%20opties%20nieuw-04_edited.png

Mindful Health Traject 

bottom of page