Mindful Lifestyle 

coaching.

Ervaar jij naast lichamelijke klachten ook veel stress en voel je je altijd moe? Zit je er regelmatig doorheen omdat je te veel van jezelf vraagt?  Ervaar je bijvoorbeeld burn-out klachten, ben je hoog gevoelig, heb je moeite om écht te ontspannen, vind je het lastig om de juiste balans te vinden tussen gezond eten en snacken of heb je regelmatig last van emotie-eten? 

Wil jij....

 • Af van (eventuele) lichamelijke klachten?

 • Weten of je één of meerdere voedselovergevoeligheden hebt?

 • Een voedingspatroon en manier van leven vinden die écht bij je past? 

 • Ontspannen genieten van je eten in de juiste balans?

 • Méér energie ervaren in je dagelijks leven en minder stress?

 • Leren luisteren naar je lichaam en beter voor jezelf zorgen?

 • Werken aan een mindful relatie met je voeding en jezelf?

 

Healthy gut,

healthy you.

In het Mindful Lifestyleprogramma van 6 maanden gaan we verder dan het creëren van een gezond voedingspatroon en het oplossen van je lichamelijke klachten. Samen onderzoeken we waar jouw valkuilen liggen, welke situaties om verandering vragen en welke emotionele behoeften jij werkelijk hebt. Je leert oude gedragspatronen te los te laten en leert jouw self-care op nummer één te zetten zodat je weer de regie terug krijgt over je voeding, je energie en beter naar je lichaam leert luisteren.

Wat gaan we doen.

1. Intake

Ter voorbereiding op jouw intake start je met het bijhouden van een Mindful voedingsdagboek en vul je een uitgebreide uitgebreide vragenlijst in. Tijdens de intake bespreken we jouw levensloop, je gezondheid, je klachten, je voedingspatroon en je huidige manier van leven. Na afloop van deze afspraak krijg je jouw eerste startadviezen mee, ontvang je toegang tot de online Mindful Food modules om alles te leren over gezonde voeding en krijg je de  materialen thuis gestuurd voor de voedselovergevoeligheidstest. 

 2. Food

Tijdens de 1e sessie bespreken we de resultaten van het bloedonderzoek, je behandelplan en ontvang je een persoonlijk ondersteunend supplementenadvies. Tijdens de 2e en 3e sessie bespreken we de voortgang en welke verbetering er zijn. Nu je voedingspatroon optimaal is en je klachten zijn afgenomen, zoomen we verder in op jouw andere vragen rondom stress, (emotioneel) eetgedrag, leren luisteren naar je lichaam en self-care. 

3. Lifestyle

Tijdens 4e t/m 6e sessies van het traject ga je actief aan de slag met oefeningen om inzicht te krijgen in jouw werkelijke emotionele behoeften en gedragspatronen. Je ontwikkelt een persoonlijke self-care toolkit en ontdekt hoe je oude patronen kunt loslaten en nieuwe (bij jou passende) patronen eigen kunt maken om beter voor jezelf te zorgen. Afhankelijk van jouw hulpvraag help ik je met tools uit de psychologie, mindfulness en meditatie. Tussen de sessies door hebben we wekelijks contact via WhatsApp of mail. 

6 maanden 

Mindful Lifestylecoaching

 • Uitgebreide persoonlijke intake van 90 min (Amsterdam of online)

 • Uitgebreide screening op voedselovergevoeligheden (bloedonderzoek)

 • 6 x 60 minuten persoonlijke coaching  (in Amsterdam of online)

 • 2 x 30 minuten telefonisch contact (vrij in te plannen naar behoefte)

 • Toegang tot de online Mindful Food modules

 • Persoonlijk supplementenadvies gericht op jouw klachten en leefstijl

 • Mindful Health recepten e-book en meer maaltijdinspiratie

 • Self-care toolkit en andere waardevolle oefeningen 

 • Wekelijks tussentijds contact via WhatsApp voor persoonlijke ondersteuning

Investering 1550 euro incl. BTW

* Betalen in termijnen is mogelijk 

WAT ANDEREN ZEGGEN

De holistische blik van Anne trok me erg aan. Het is een andere invalshoek dan de reguliere gezondheidszorg (waarin ik werk) en juist dat was een reden om te starten bij Mindful Health. Al jarenlang had ik darmklachten (moeilijk naar het toilet kunnen, opgeblazen gevoel) en regelmatig flinke energiedips. Door de coaching van Anne heb ik inzicht gekregen in wat een gezond voedingspatroon is en wat goed bij mij past. Dat vond ik erg waardevol, ik besef nu ook dat wat voor mij werkt, niet voor iedereen hoeft te werken. Mijn darmklachten zijn weg en mijn energie is veel stabieler. De coaching heeft ervoor gezorgd dat wat ik zelf niet voor elkaar kreeg, toch haalbaar werd. Voeding is zo'n basaal iets, maar we weten er eigenlijk super weinig van! Ik heb heel erg veel geleerd en kan dat de rest van mijn leven meenemen! Anne heeft oog voor het grotere plaatje - niet alleen op voeding maar ook op andere factoren die je klachten beïnvloeden - en dat vond ik heel fijn. 

MAYA

© 2020 by Mindful Health